Word zomergast!

Steun ons met uw donatie!
Om Johannette met haar veelzijdige activiteiten als solist, programmeur, concertorganisator en bij haar educatieve projecten te ondersteunen, is een paar jaar geleden een stichting in het leven geroepen, de Stichting Sparrowtree.
Samen met Johannette creëert deze stichting een platform waar professionals, amateurmusici en publiek elkaar ontmoeten. Onderzoek, uitvoeringen en overdracht van kennis gaan hand in hand met het verkennen van nieuw repertoire, het samenstellen van spannende programma’s, het ontwikkelen van nieuwe producties en het organiseren van concertreeksen. Kernactiviteit is de Zomer Academie, die om het jaar een vijfdaags festival met vele masterclasses en concerten in de historische binnenstad van Zutphen organiseert en het andere jaar een operaproject.

Deze producties kunnen echter niet bestaan van kaartverkoop alleen. Daarom is de stichting druk bezig met het werven van fondsen en subsidies. Maar slechts 25% van de inkomsten zijn afkomstig van de overheid. Het zijn muziekliefhebbers zoals u die de projecten van Johannette helpen in stand te houden en doorgeven met donaties, schenkingen en legaten.

♦ Wilt u Johannette helpen deze prachtige concerten en stimulerende masterclasses te blijven realiseren?
♦ Wilt u hiervan genieten in het goede gezelschap van mensen met eenzelfde passie voor muziek?
♦ Wilt u ieder jaar met korting een Zomer-concert bezoeken?
♦ Wordt u graag als eerste geïnformeerd over nieuwe concerten en projecten?

Word dan Zomergast!

Schenken kan op verschillende manieren:

Vanaf € 50 per jaar – Zomergast

  • nieuwsbrief
  • Zomergastenkorting (1 persoon) bij eigen concerten

Vanaf € 100 per jaar – Zomergast PLUS

  • nieuwsbrief
  • Zomergastenkorting (1 persoon) bij eigen concerten
  • gratis cd

Vanaf € 200 per jaar – Zomergast de LUXE (Of voor 5 jaar, via een overeenkomst Periodieke Gift)

  • nieuwsbrief
  • Zomergastenkorting (2 personen) bij eigen concerten
  • gratis cd
  • Zomergasten-magazine (eenmalig)

Tijdens de Zomer Academie Vijfdaagse krijgt u de mogelijkheid een Zomergasten-passepartout aan te schaffen.

De Stichting Sparrowtree heeft een culturele ANBI-status. Donateurs van de stichting hebben extra belastingvoordeel. Lees meer over de culturele ANBI op de site van de belastingdienst.

U kunt het machtigingsformulier  voor doorlopende of eenmalige giften downloaden en opsturen naar de Stichting Sparrowtree of contact met ons opnemen via info@sparrowtree.nl

Indien u zich wilt aanmelden als Zomergast de LUXE voor een periode van vijf jaar kunt u de ‘Overeenkomst Periodieke Gift  van de Belastingdienst downloaden en deze opsturen naar de Stichting Sparrowtree of contact met ons opnemen via info@sparrowtree.nl

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een eenmalige donatie te geven, door te storten op: NL76 TRIO 0254 8306 68 t.n.v. Stichting Sparrowtree Zutphen.

Meer informatie

Voor meer informatie over donaties kunt u contact opnemen via  info@sparrowtree.nl