Steun ons

Wilt u Johannette en de Zomer Academie Zutphen financieel ondersteunen?

Om Johannette met haar veelzijdige activiteiten als solist, programmeur, concertorganisator en bij haar educatieve projecten zoals Zomer Academie Zutphen te ondersteunen, is de stichting Sparrowtree in het leven geroepen. Samen met Johannette creëert deze stichting een platform waar professionals, amateurs en publiek elkaar kunnen ontmoeten en waar nieuwe producties ontstaan.

Deze producties kunnen echter niet bestaan van kaartverkoop en subsidies alleen. Wilt u ons helpen deze prachtige concerten en masterclasses, waaronder de tweejaarlijkse Zomer Academie Zutphen, te verwezenlijken? Steun ons dan met een gift.

De stichting heeft een culturele ANBI status. Hierdoor is uw gift onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de belasting. Hier leest u daar meer over.

Voor al uw vragen over donaties of sponsoring kunt u contact opnemen met steunsparrowtree@gmail.com

Eenmalige gift

Een eenmalige gift? Fantastisch! Maak het gewenste bedrag over naar NL76TRIO0254830668, t.n.v. Stichting Sparrowtree, Zutphen. Dank!

Zomergasten

Doneert u minimaal € 50 euro per jaar met een automatische incasso? Daar stellen wij graag iets tegenover. Hier vindt u daarover meer informatie.

Het aanmeldformulier kunt u hier downloaden . U kunt het ingevulde formulier mailen naar steunsparrowtree@gmail.com of opsturen naar Spiegelstraat.

Uiteraard is het ook mogelijk om te doneren met een overeenkomst periodieke schenking voor een periode van 5 jaar. De gift is dan voor 125% aftrekbaar van de belasting. Meer informatie vindt u hier

Het formulier voor een periodieke schenking kunt u hier downloaden. U kunt het ingevulde formulier mailen naar steunsparrowtree@gmail.com of opsturen naar Spiegelstraat 10, 7201 KA Zutphen.

Cirkel van Zomer

De Cirkel van Zomer is een betrokken kring muziekliefhebbers die letterlijk rond Johannette en haar projecten, zoals de Zomer Academie Zutphen, wil staan.

Eén keer per jaar komt men samen om in een informele sfeer te luisteren naar de resultaten van voorbije projecten en de plannen van Johannette voor de toekomst. Daarnaast ontvangt u uiteraard alle extraatjes van de Zomergasten.

Met een gift aan Stichting Sparrowtree van minimaal € 500,- per jaar gedurende vijf jaar maakt u deel uit van de Cirkel van Zomer. De gift is voor 125% aftrekbaar van de belasting. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 150% van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Het formulier voor een periodieke schenking kunt u hier downloaden. U kunt het ingevulde formulier mailen naar steunsparrowtree@gmail.com of opsturen naar Spiegelstraat 10, 7201 KA Zutphen.

Sponsoring

Het is ook mogelijk om als bedrijf Johannette te sponsoren. Dit kan met geld, maar ook met diensten en/of materialen. Ook hier staat uiteraard van onze kant iets tegenover. U kunt contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.